Dołącz do Nas

Praca w naszej firmie to nie tylko etat, to możliwość współkształtowania przyszłości branży mięsnej.
Poznaj nasz zespół!

Nasze oferty

Pracownik gospodarczy

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Pracownik Produkcji

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Specjalista ds. jakości

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Nie znalazłeś oferty dopasowanej do siebie, a wiesz, że możesz nas wesprzeć, wyślij CV na adres mailowy: rekrutacja@zakrzewscy.pl

Dlaczego Zakrzewscy

Pasja do mięsa i tradycji

Nasza praca to więcej niż tylko zatrudnienie. To pasja do mięsa i tradycji kulinarnej, którą pragniemy przekazać dalej. Dzięki nam prawdziwy smak polskiej wołowiny i wieprzowiny gości na stołach niemal na całym świecie

Rodzinny biznes

Jesteśmy zgranym zespołem, gdzie szanujemy nawzajem swoje umiejętności i wspólnie dążymy do sukcesów. Każdy pracownik to istotna część Grupy Zakrzewscy, która od 30 lat jest zarządzana przez naszą rodzinę.

 Dynamika i wyzwania

Branża mięsna to obszar dynamiczny i wymagający. Nowoczesne technologie, innowacyjne rozwiązania, międzynarodowe współprace. U nas znajdziesz wyzwania, które pozwolą ci się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności!

Zobacz, jak może wyglądać twoje przyszłe miejsce pracy!

Rozbiór
Pakowanie
Sortownia
Biuro
Logistyka
Magazyn

Aktualności

Poznaj Nasze dwa zakłady rozbioru mięsa wieprzowego oraz wołowego.

Mielone z wieprzowiny – 7 najczęstszych błędów. Jak ich uniknąć?

Kotlety mielone z wieprzowiny to klasyk polskiej kuchni, który wydaje się prosty w przygotowaniu. Sprawdź najczęstsze pułapki i poznaj sprawdzone techniki, dzięki którym twoje mielone będą zawsze idealne.

Więcej »
Steki wołowe paczkowane – idealny produkt na grilla i nie tylko!

Rynek wołowiny premium w Polsce dynamicznie się rozwija, a konsumenci coraz częściej poszukują wysokiej jakości steków dostępnych w wygodnym, paczkowanym formacie.

Więcej »
Jak grillować stek wołowy? 5 kroków do perfekcyjnego dania

Perfekcyjnie przyrządzony stek to prawdziwa sztuka! Niezależnie czy jesteś miłośnikiem krwistego mięsa, czy wolisz bardziej wysmażone kawałki

Więcej »