Pracownik produkcji rozbiór/pakowanie/konfekcjonowanie mięsa
Lokalizacja: Kosów Lacki
Nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami przetwórstwa oraz obróbki mięsa wieprzowego. Pyszna karkówka, soczysty schab, aromatyczna szynka, tradycyjna golonka – to właśnie tutaj powstaje mięso, które jest bazą do twoich ulubionych potraw i wyrobów.
Zadania:
- wykrawanie elementów mięsnych wieprzowych
- przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki
- układanie surowego mięsa w maszynie pakującej
- etykietowanie i pakowanie mięsa w folie lub kartony
- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Wymagania:
- ukończone 18 lat
- ważne badania sanitarno- epidemiologiczne
Oferujemy:
- pracę na dziale rozbioru/pakowania/konfekcjonowania mięsa
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pełne przeszkolenie i przygotowanie do wykonywania zadań na stanowisku pracy
- darmowy posiłek regeneracyjny w trakcie pracy
- możliwość dołączenia do grupowego ubezpieczenia PZU