Pracownik produkcji rozbiór/pakowanie/konfekcjonowanie mięsa

Lokalizacja: Kosów Lacki

Nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami przetwórstwa oraz obróbki mięsa wieprzowego. Pyszna karkówka, soczysty schab, aromatyczna szynka, tradycyjna golonka – to właśnie tutaj powstaje mięso, które jest bazą do twoich ulubionych potraw i wyrobów.

Zadania:

  • wykrawanie elementów mięsnych wieprzowych
  • przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki
  • układanie surowego mięsa w maszynie pakującej
  • etykietowanie i pakowanie mięsa w folie lub kartony
  • dbanie o czystość na stanowisku pracy

Wymagania:

  • ukończone 18 lat
  • ważne badania sanitarno- epidemiologiczne

Oferujemy:

  • pracę na dziale rozbioru/pakowania/konfekcjonowania mięsa
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • pełne przeszkolenie i przygotowanie do wykonywania zadań na stanowisku pracy
  • darmowy posiłek regeneracyjny w trakcie pracy
  • możliwość dołączenia do grupowego ubezpieczenia PZU

rekrutacja@zakrzewscy.pl