Dołącz do Nas
Praca w naszej firmie to nie tylko etat, to możliwość współkształtowania przyszłości branży mięsnej.
Poznaj nasz zespół!
Nasze oferty
Pracownik gospodarczy
Kosów Lacki
Pracownik Produkcji
Kosów Lacki
Specjalista ds. jakości
Kosów Lacki
Nie znalazłeś oferty dopasowanej do siebie, a wiesz, że możesz nas wesprzeć, wyślij CV na adres mailowy: rekrutacja@zakrzewscy.pl
Dlaczego Zakrzewscy

Pasja do mięsa i tradycji
Nasza praca to więcej niż tylko zatrudnienie. To pasja do mięsa i tradycji kulinarnej, którą pragniemy przekazać dalej. Dzięki nam prawdziwy smak polskiej wołowiny i wieprzowiny gości na stołach niemal na całym świecie

Rodzinny biznes
Jesteśmy zgranym zespołem, gdzie szanujemy nawzajem swoje umiejętności i wspólnie dążymy do sukcesów. Każdy pracownik to istotna część Grupy Zakrzewscy, która od 30 lat jest zarządzana przez naszą rodzinę.

Dynamika i wyzwania
Branża mięsna to obszar dynamiczny i wymagający. Nowoczesne technologie, innowacyjne rozwiązania, międzynarodowe współprace. U nas znajdziesz wyzwania, które pozwolą ci się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności!
Zobacz, jak może wyglądać twoje przyszłe miejsce pracy!






Aktualności
Poznaj Nasze dwa zakłady rozbioru mięsa wieprzowego oraz wołowego.

System HACCP stanowi fundament zapewnienia bezpieczeństwa produktów mięsnych od momentu produkcji aż do dostarczenia do odbiorcy końcowego. W Zakładach Mięsnych Zakrzewscy każdy etap produkcji jest ściśle monitorowany, a transport stanowi krytyczne ogniwo tego łańcucha
Więcej »
Zamrażanie wołowiny to doskonały sposób na przedłużenie jej trwałości i zachowanie wartości odżywczych, jednak wymaga to odpowiedniego podejścia. Poznaj sprawdzone metody mrożenia i rozmrażania wołowiny, które pozwalają cieszyć się jej pełnym smakiem nawet po dłuższym przechowywaniu
Więcej »
Kotlety mielone z wieprzowiny to klasyk polskiej kuchni, który wydaje się prosty w przygotowaniu. Sprawdź najczęstsze pułapki i poznaj sprawdzone techniki, dzięki którym twoje mielone będą zawsze idealne.
Więcej »