Dołącz do Nas

Praca w naszej firmie to nie tylko etat, to możliwość współkształtowania przyszłości branży mięsnej.
Poznaj nasz zespół!

Nasze oferty

Pracownik gospodarczy

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Pracownik Produkcji

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Specjalista ds. jakości

Kosów Lacki

Sprawdź ofertę

Nie znalazłeś oferty dopasowanej do siebie, a wiesz, że możesz nas wesprzeć, wyślij CV na adres mailowy: rekrutacja@zakrzewscy.pl

Dlaczego Zakrzewscy

Pasja do mięsa i tradycji

Nasza praca to więcej niż tylko zatrudnienie. To pasja do mięsa i tradycji kulinarnej, którą pragniemy przekazać dalej. Dzięki nam prawdziwy smak polskiej wołowiny i wieprzowiny gości na stołach niemal na całym świecie

Rodzinny biznes

Jesteśmy zgranym zespołem, gdzie szanujemy nawzajem swoje umiejętności i wspólnie dążymy do sukcesów. Każdy pracownik to istotna część Grupy Zakrzewscy, która od 30 lat jest zarządzana przez naszą rodzinę.

 Dynamika i wyzwania

Branża mięsna to obszar dynamiczny i wymagający. Nowoczesne technologie, innowacyjne rozwiązania, międzynarodowe współprace. U nas znajdziesz wyzwania, które pozwolą ci się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności!

Zobacz, jak może wyglądać twoje przyszłe miejsce pracy!

Rozbiór
Pakowanie
Sortownia
Biuro
Logistyka
Magazyn

Aktualności

Poznaj Nasze dwa zakłady rozbioru mięsa wieprzowego oraz wołowego.

Wołowina Wagyu – poznaj najbardziej ekskluzywny kawałek mięsa na świecie

Wagyu to rezultat ponad 400-letniej tradycji hodowlanej, genetycznego dziedzictwa i perfekcji, która osiągnęła status legendy w świecie gastronomii. Wielu miłośników mięsa mylnie utożsamia Wagyu z wołowiną Kobe, nie zdając sobie sprawy, że to tylko jeden z rodzajów tego wyjątkowego mięsa.

Więcej »
Jak wybrać dobrą wieprzowinę? 5 wyznaczników wysokiej jakości mięsa

Przeciętny Polak zjada rocznie średnio od 41 do 56 kg wieprzowiny, co czyni ją najpopularniejszym mięsem w polskich domach. Mimo popularności, wielu konsumentów wciąż ma trudności z rozróżnieniem mięsa wysokiej jakości od przeciętnego. Wybór odpowiedniej wieprzowiny ma ogromny wpływ nie tylko na smak przygotowywanych posiłków, ale także na zdrowie

Więcej »
Piknik firmowy Zakładów Mięsnych Zakrzewscy– wspólne chwile, które budują zespół

21 czerwca 2025 roku odbył się coroczny piknik firmowy Zakładów Mięsnych Zakrzewscy – wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz naszej firmy. Tegoroczne spotkanie miało wszystko, co potrzebne, by dzień upłynął pod znakiem radości, integracji i dobrej zabawy.

Więcej »